Προωθησε την επιχειρηση σου ακολουθωντασ τισ συμβουλεσ μασ

Social Media

Facebook

Το Facebook είναι το πιο διαδεδομένο κοινωνικό δίκτυο και χρησιμοποιείται σήμερα από 850 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι χρήστες του Facebook έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται εικόνες, στιγμές, βίντεο, απόψεις και γενικά ότι διαβάζουν, βλέπουν ή σκέφτονται με ένα κοινωνικό κύκλο που οι ίδιοι χτίζουν. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το Facebook είναι μόνο για προσωπική χρήση.

Πέρα από το ότι το Facebook αποτελεί μία πλατφόρμα που βοηθάει τους χρήστες να έρχονται σε επαφή με τους φίλους, γνωστούς ή συγγενείς τους, το Facebook συνδέει τους χρήστες του Internet με τις επιχειρήσεις.

Youtube

Αν και όταν μιλάμε για κοινωνικά δίκτυα τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό είναι το Facebook και το Twitter, το YouTube είναι επίσης από τα μεγαλύτερα δίκτυα που ανεβάζει videoclips στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας εκατομμύρια από κόσμο παγκοσμίως. Όταν ξεκίνησε το YouTube το Φεβρουάριο του 2005 ο στόχος του ήταν να παρέχει online ψηφιακά video.

Ανάλογα με την επιχείρηση σας και τους στόχους της, το YouTube μπορεί να σας βοηθήσει στην προβολή των χώρων, των event αλλά και σε πολλές άλλες παρουσιάσεις με στόχο να σας γνωρίσει καλύτερα ο υποψήφιος πελάτης σας και να δημιουργήσετε fans!

Αφήστε τους να μοιράσουν τα video σας, στα υπόλοιπα Social Media με τον πιο εύκολο τρόπο!

Twitter

Το Twitter είναι μια δωρεάν social network και micro-blogging υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να γράφουν σύντομα μηνύματα και να διαβάζουν τα μηνύματα άλλων χρηστών της υπηρεσίας (τα γνωστά ως tweets).

Θα εκπλαγείς με τον αριθμό των εμπόρων που υιοθετούν μια τυχαία προσέγγιση για τη λειτουργία των προφίλ τους στο Twitter. Αποφασίσε νωρίς ποιος θα είναι ο βασικός στόχος στο Twitter. Απαντώντας στην ερώτηση, “Γιατί έχω twitter;” θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις βελτιστοποιημένες καμπάνιες. Η απάντηση θα υποδεικνύει επίσης το είδος των ατόμων που στοχεύεις, τις διαφημίσεις της επιλογής σου, το περιεχόμενο που θα σχεδιάσεις και τις μετρήσεις που θα χρησιμοποιήσεις για να εκτιμήσεις την επιτυχία σου.

Amazon

Το μεγαλύτερο site online πωλήσεων και δημοπρασιών. Το πλήθος των χρηστών (αγοραστών και πωλητών) έχουν κάνει το Amazon ένα τεράστιο online εμπορικό κέντρο στο οποίο μπορούμε να βρούμε σχεδόν τα πάντα.

Blogger

To ιστολόγιο, γνωστό συχνά με την ονομασία blog, είναι μορφή ιστοχώρου. Είναι λίστα καταχωρήσεων από την πιο πρόσφατη καταχώρηση στην παλαιότερη. Το περιεχόμενο των καταχωρήσεων μπορεί είναι οτιδήποτε, όπως νέα , πολιτικοκοινωνικός σχολιασμός, σχολιασμός των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των διασημοτήτων, προσωπικά ημερολόγια και ειδικά θέματα όπως τεχνολογία,τέχνες,γαστρονομία,μόδα,αθλητικά.

Instagram

Ο νέος βασιλιάς των Social Media!

Αν είστε ένας από τους 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Instagram, θα γνωρίζετε πόσο ισχυρό είναι το κοινωνικό δίκτυο ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προωθήσετε τα προϊόντα σας, να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους στην αγορά-στόχο σας. Όλοι οι άλλοι το κάνουν, αλλά το ερώτημα είναι: Μπορεί η επιχείρησή σας να βρει επιτυχία; Και πως?