Διδάσκουμε το αύριο...ΣΗΜΕΡΑ

Καλώς Ήρθατε,

TechnoΠΑΙΔΕΙΑ : ένα εκπαιδευτικό κέντρο εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, που λειτουργεί 16 χρόνια στα Τρίκαλα (πρώην Technokids -Technoplus) και ειδικεύεται στην εκμάθηση του υπολογιστή, στην ρομποτική και στον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Στο κέντρο μας TechnoΠΑΙΔΕΙΑ  διδάσκουμε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή τόσο σε αρχάριο όσο και σε προχωρημένο επίπεδο. Το βασικό δε στοιχείο που μας κάνει να υπερέχουμε είναι η παιδαγωγική μας μεθοδολογία. Για μας το κάθε μάθημα είναι μια πρακτική εμπειρία, ένα σενάριο από την πραγματική ζωή, το οποίο για να εκτελεστεί πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής και τα προγράμματά του. Η μάθηση μ’ αυτόν τον τρόπο μετατρέπεται σ’ ένα διασκεδαστικό ταξίδι ανακάλυψης για τον καθένα: Είτε πρόκειται για ένα παιδί που μαθαίνει πώς να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για το σχολείο του, είτε για έναν φοιτητή που μαθαίνει μια εξειδικευμένη εφαρμογή, είτε για έναν επαγγελματία που θέλει να μάθει να οργανώνει την επιχείρησή του, είτε για έναν συνταξιούχο που θέλει να μάθει τις βασικές εφαρμογές του Internet για να ευκολύνει την καθημερινότητα του και να αυξήσει τις επιλογές του.

Προγράμματα - Υπηρεσίες

Πληροφορική

Δες όλα τα τμήματα μας αναλυτικά και κανε την επιλογή σου. Μάθε και πιστοποιήσου με τον καλύτερο τρόπο.

Προγραμματισμός

Οι γλώσσες προγραμματισμού αφορούν στη λογική και την επίλυση προβλημάτων. Σύντομα θα τον χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας και εκτός υπολογιστη!

επαγγελματικός Προσανατολισμός

Oι σύμβουλοι μας είναι εδώ για να σε βοηθήσουν ώστε να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα του εαυτού σου και να δεις, πώς ταιριάζει καλύτερα με τα χαρακτηριστικά των επαγγελμάτων και της αγοράς εργασίας.

Σχολική Μελέτη

Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στο να μάθει το παιδί να σκέφτεται και να οργανώνει το διάβασμά του, ώστε να αποκτήσει συνήθειες και πρακτικές μελέτης για όλη του τη ζωή!

E learning

Συντονίσου στον Server της σχολής μας και παρακολούθησε όλα τα μαθήματα απο το σπίτι σου, σε όποια γωνιά του κόσμου και αν βρίσκεται!Και μην ξεχάσεις να ανοίξεις το μικρόφωνο!!! 

Το κέντρο μας

Η TECHNOΠΑΙΔΕΙΑ (πρώην Technokids – Technoplus) βρίσκεται στα Τρίκαλα, στην οδό Βούλγαρη 1Α, στην Πλατεία Βουβής .

Λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων της ACTA.

Διαθέτει τρεις μεγάλες φωτεινές κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής, εγγραφών και αναμονής.

 

Συνεργασίες

Το κέντρο μας συνεργάζεται με το Τechno Αγίας Παρασκυής: https://technoagiaparaskevi.gr/web/

Ωράριο Λειτουργίας