3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής ο Αναστάσης Μπατατέγας στο PowerPoint!!!

Οι υπόλοιποι μαθητές των Technokids Tecnhopaideia Τρικάλων κατέλαβαν τις θέσεις :
– Θεοδώρου Δημήτρης 8η θέση στο Word και
– Μελίνα Τριανταφύλλου 22η θέση στο Word.

Το Techno-kids TechnopaideiaΤρικάλων συμμετείχε για 11η χρονιά στο διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς μαθητές να συμμετάσχουν.
Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, διεξήχθη στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA, για 17η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.
Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες.
Και ο φετινός Πανελλήνιος Τελικός ήταν συναρπαστικός! Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού και φέτος η ανάδειξη των νικητών κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!


Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές για το 2018 είναι:

– Παναγιώτης Νικολόπουλος (από το Σχολείο Εκπαιδευτική Αναγέννηση) στη διαγωνιστική ενότητα Microsoft Word,
– Αναστάσιος Μελάς,περσινός πρωταθλητής στο MS PowerPoint (από το Εξεταστικό Κέντρο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης) στο Microsoft Excel.
– Ευθυμία Ζιώτα (από το Εξεταστικό Κέντρο ExpertIN Καβάλας)στο Microsoft PowerPoint.

Οι 3 νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Disneyworld, Orlando, Flo, USA, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου έως και τις 01 Αυγούστου 2018! Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!
Στην εκδήλωση που ακολούθησε, για τη βράβευση των νικητών, απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA-Infotest και ο κ. Γιώργος Τζινιέρης, Cloud Product Marketing Manager της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Το παρόν έδωσαν και οι περσινοί νικητές, Κυριάκος Χατζηευθυμιάδης, Παναγιώτα Μπότου και ο Αναστάσιος Μελάς που μοιράστηκαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες την περσινή του εμπειρία στη Disneyworld, Orlando, Florida, ευχόμενοι καλή επιτυχία στους φετινούς Πανελλήνιους Πρωταθλητές.

Απαντες αφού συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και τα εξεταστικά κέντρα, τόνισαν τη σημασία της κατοχής διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Microsoft Office Specialist.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα, χορηγία της Microsoft Hellas, και μοιράστηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την αναλυτική τελική κατάταξη των διαγωνιζομένων, καθώς και περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο www.acta.edu.gr/moschampionship.

Δείτε και τις φωτογραφίες του Πανελλήνιου Τελικού https://www.flickr.com/photos/149774349@N02/sets/72157696186358864/